Klient | Předmět poradenství |
![]() mlýn Litoměřice, mlýn Mladá Boleslav |
Systém HACCP Systém řízení jakosti dle ISO 9001 |
![]() Výroba chleba, běžného a jemného pečiva a cukrářských výrobků |
Systém HACCP Systém řízení jakosti dle ISO 9001 |
![]() |
Laboratorní metodiky Systém HACCP Systém řízení jakosti dle ISO 9001 |
Beata s.r.o., mlýn Netolice |
Systém HACCP Systém řízení jakosti dle ISO 9001 |
Kuliš a Jerie s.r.o. Netolice
Výroba chleba, běžného a jemného pečiva | Systém HACCP |
![]() Výroba chleba, běžného a jemného pečiva | Systém HACCP |
![]() | Systém managementu bezpečnosti potravin dle ISO 22000 |
![]() | Systém managementu bezpečnosti potravin dle Standardu BRC |
![]() |
Systém HACCP Systém managementu bezpečnosti potravin dle Standardu BRC |
Vegilife s.r.o. |
Systém HACCP Systém managementu bezpečnosti potravin dle Standardu BRC |
Pekáreň a cestovináreň Petržalka, a.s. (Bratislava) Výroba chleba, běžného a jemného pečiva | Systém HACCP |
SPOJENÉ CESTOVINÁRNE SK, s.r.o. (Bratislava) Výroba těstovin | Systém HACCP |
Delta Frozen products , a.s. Výroba běžného a jemného pečiva zamraženého nebo baleného v inertní atmosféře |
Systém HACCP Systém managementu bezpečnosti potravin dle Standardu BRC |
Diam s.r.o. Výroba cukrářských výrobků |
Systém HACCP Systém managementu bezpečnosti potravin dle Standardu BRC |
OLEA s.r.o. Obchodní organizace s obilovinami a olejninami |
Systém HACCP Správná výrobní praxe (GMP/GHP) |
Polmark s.r.o. Obchodní organizace s obilovinami a olejninami | Systém managementu jakosti dle ISO 9001 |
Svaz průmyslových mlýnů |
Spolupráce při zpracování: Pravidla správné výrobní a hygienické praxe pro výrobce |
Podnikatelský svaz pekařů a cukrářů v ČR |
Zpracování - Pravidla správné výrobní a hygienické praxe pro výrobce chleba a běžného pečiva - Pravidla správné výrobní a hygienické praxe pro výrobce jemného pečiva - Pravidla správné výrobní a hygienické praxe pro výrobce cukrářských výrobků a těst |